Får följa med och titta på småsyskonet och får spruta i benet

Idag fick jag följa med mamma och pappa till sjukhuset efter vi lämnat brorsan på dagis, och se på vår lilla bebis på ultraljud. Tänk att jag ska bli storebrorsa jag som inte är så stor själv ens…

Jag gillade inte riktigt att jag inte fick all uppmärksamhet under ultraljudet, så jag gnällde lite. Men när jag fick nappen blev jag tyst och lät de andra titta på den där svarta tv:n med en liten rymdvarelse snurrandes i. Knasigt.

På eftermiddagen gick pappa och jag till BVC för att jag skulle få en spruta i benet. Man får en massa såna sprutor för att man inte ska bli sjuk i framtiden. Ingrid vägde och mätte mig först, jag hade blivit jättelång. Sedan fick jag leka en stund i väntrummet innan jag fick gå in till doktorn för sprutan. Det tycker jag är roligt, det finns så många roliga leksaker där.

Det är rätt lugnt med sprutor tycker jag, inte så värst märkvärdigt alls faktiskt. Men pappa tycker jag är jätteduktig.

Lämna ett svar