Till Sala och leker i lekpark

Idag åkte vi till Sala på en liten utflykt. Vi lyssnade på min nya skiva i bilen, som pappa gjort till mig. På den är det en massa Moltas-låtar. Alltså såna låtar som jag gillat från när jag var mindre, och såna jag gillar nu. När jag hörde BWOs ”temple of love” så kom jag på att vi brukade lyssna på den när vi hade den röda bilen, och ja, så var det ju. Vi brukade lyssna på den när vi åkte till dagis till exempel. Och ”fan, fan, fan” med, och Nannes ”håll om mig”.

När vi kom till Sala åkte vi först förbi så pappa fick visa var farmor och farfar kommer att bo sedan. Jag och mamma visste nämligen inte var det var någonstans, men pappa och Tett hade varit där tidigare och kikat, tillsammans med farmor och farfar.

Sedan vi tittat på huset så åkte vi in till stan och parkerade, också strosade vi lite i Sala. Det var stängt överallt eftersom det var en söndag mitt i veckan idag (hm, knasigt). Men vi gick till en jättefin park med en massa vatten, och sen hittade vi en JÄTTESTOR lekpark. Åh vad jag lekte där må ni tro. Klättrade i klätterställningar, gungade, åkte rutschkana och en massa annat. Jag sprang omkring som bara den. Tett satt i vagnen hela tiden och kikade på när jag busade runt, ända tills vi hittade en jättestor gunga som både jag och Tett fick plats i. Då fick han komma ur vagnen och gunga med mig, det var jättemysigt. Vi gurglade av skratt båda två när mamma och pappa gungade oss högt, högt. När det var dags att gå tillbaka till bilen sen fick jag en glass att äta på vägen, det var mums!


Lämna ett svar