Moderskapsintyg

Hej bebis. Idag har jag skickat in moderskapsintyg till försäkringskassan, för att jag ska få några pengar för att vara hemma med dig sedan när du kommer ut.

Att jag skickat in de pappren betyder att det börjar närma sig. Pappren ska skickas in senast veckan 32, och den veckan är nu passerad. Dessutom kommer ju du att smyga ut lite tidigare, så vi får hoppas att försäkringskassan lyckas få ordning på pappren på lite mindre än åtta veckor (men det vet man aldrig). Som tur var är vi ju inne i systemet sedan tidigare både din pappa och jag, eftersom det är tredje gången nu vi har med försäkringskassan och föräldrapenning att göra.

Idag har vi varit till Sala och tittat var din farmor och farfar ska bo när de flyttar hit i höst. Tänk att du är nästan två månader gammal när de flyttar hit. Knasigt.

Vi längtar efter dig.

Lämna ett svar