På tallen på dagis

Idag cyklade jag till dagis igen. Sen fick jag gå till Tallen istället för till min vanliga avdelning (Eken) när vi kom fram. Det var för att Eken har semesterstängt nu, så jag ska vara på Tallen hela den här veckan. Två av mina fröknar var lediga med, så det var Tallens fröknar, också Eva, som var där bara. Ganska många av barnen var lediga med, men några av mina kompisar var där i alla fall.

När pappa hämtat mig så var jag ute och lekte med Joel en stund. Sedan lekte vi med Isak med, och jag och han blåste bubblor. Och sen var Emil och Hugo ute och körde cykel och sparkcykel, och då ville jag också göra det. Jag testade sparkcykeln först, men ville hellre åka vanlig cykel sen kom jag på, för det gick lite för sakta med sparkcykeln, för jag är ju lite ovan.

Efter en massa cyklande upp och ner för backen på cykelvägen så gick vi in och sen ut på altanen för att äta lite kvällsmat. Det blev risgrynsgröt för mig idag, åh vad gott må ni tro. Det är absolut min favvorätt! Efter maten badade jag och Tett, och sen kollade jag på Bamse tills jag somnade. Sov gott!

Lämna ett svar