På kalas hos Adam

Idag har jag trotsat mer än nånsin. Mamma och pappa känner igen det från när Tett var nyfödd, då var jag nästan lika trotsig. Det är en storebrors-grej som jag kör med varje gång jag blivit storebror.

Halv elva idag så var vi bjudna på kalas hos Adam som fyller tre år nästa vecka. Vi kom iväg lite sent, men vid kvart i elva var vi i alla fall hos Adam hela familjen. Till och med lilla Vila som bara är fyra dagar gammal. Knasigt att gå på kalas när man är så liten…

När vi kom dit så började jag och Tett och leka med Adam och med två andra pojkar som också var där. Sen fick vi korv med bröd, som vi fikade allihopa, innan vi lekte vidare. Också fick vi glass med, åh vad gott! Vi lekte och lekte i flera timmar, och sen när vi gick hem fick vi en varsin ballong med oss och en påse med godis i. Det är roligt att gå på kalas!

På eftermiddagen åkte vi och kollade på en säng som vi eventuellt skulle ha köpt till Tett, så att Vila skulle få ta hans säng. Men de var inte så fina så vi köpte dem inte. På vägen hem därifrån så stannade vi på Burger King och köpte en barnbox till mig och Tett, och mamma och pappa köpte med sig mat med.

Precis när vi kommit hem så kom Karin och Erik och ringde på dörren, åh vad skoj. När jag ätit upp min Burger King-mat och mamma, pappa, Karin och Erik fikat klart så busade jag med Karin som jag brukar. Hon är jätterolig att busa med!

Lämna ett svar