Storebrorspresent

Idag började brorsan på dagis igen. Det var inte så skoj tyckte jag. Eller jo, det var skoj att gå till dagis när jag och pappa gick dit med brorsan, men det var inte så kul att han skulle stanna där och inte jag 🙁

Men istället för att gå på dagis så fick jag följa med syrran till BB på återbesök, och sen ner till stan där mamma och pappa skulle äta lunch och shoppa. Jag fick en bulle, det var mums! Sen åkte vi till Irsta och köpte en ny (eller ja, en begagnad) säng till mig. Jag ska få en vit säng att ha i mitt rum så att Vila kan få den svarta som jag har nu.

När vi hämtat brorsan på dagis sen på eftermiddagen så väntade det storebrorspresenter till oss hemma, som var från lillasyster och mamma och pappa. Jag fick en fin legogård med djur och brorsan fick en sparkcykel och cars-armpuffar. Det är roligt att bli storebror 🙂

Lämna ett svar