Lillebror har blivit storebror minsann

I dag åkte vi bil långt, ända från mormor och morfar och hem till Västerås. Och sen när vi kommit hem precis, så åkte vi iväg igen. Då skulle vi nämligen hälsa på mamma, pappa och min lillasyster på sjukhuset. Jag har nämligen blivit storebror idag, det ni! Lillasyster ska heta Vila och hon föddes strax efter halv tolv idag.

Det var lite konstigt att träffa mamma och pappa idag efter att ha varit ifrån dem i en hel vecka, men efter en stund kom jag på vilka de var och kramades massor med dem. Men mamma fick man tydligen vara försiktig med, för hon har ett stort sår på magen efter att bebisen kommit ut.

Jag var lite nyfiken på bebisen som låg i vagnen där, och pekade och ville gärna pilla lite på hennes lilla näsa och kinder. Men mest ville jag kramas och gosas med mamma och pappa, och brydde mig inte så väldans mycket om min lillasyster.

Lämna ett svar