Off to BB

Om mindre än en halvtimme ska vi vara på plats på förlossningen. Jag har sovit sammanhängande i ca 3 timmar inatt, vaknat och grubblat i en timme, somnat om och sovit ungefär en halvtimme-timme till nu på morgonen. Och nu känns allt plötsligt så mycket bättre. Vet inte om det är solen som gör det, eller att bebisen i magen varit en riktig vilde i magen nu på morgonen, och sparkat så att det nästan gjort ont. Jag undrar just om den känner på sig att nåt är på gång. Dessutom tror jag att den har lyckats vända på sig inatt så att den ligger med huvudet neråt, det känns så. Så den är nog redo nu liksom.

 

Trots att allt känns bättre idag skulle jag ljuga om jag skulle säga något annat än att jag längtar till den här dan är över och vi är hemma från BB igen. Håll tummarna för lite goda nyheter här på twum under dagen, och håll koll på mobloggen, där kommer förhoppningsvis en massa bilder på vårt tredje mirakel att ramla in idag.

9 reaktioner till “Off to BB”

 1. Lycka till!
  Åh Lycka till nu idag. Jag tänker på er hela tiden…

  Ska bli så spännande att se vad det blir för sort.

  Ha det så gott!

 2. Men Möller…
  Det är väl ändå inte en han?! 😉

  Fetgrattis ifrån slätta!

  Jag gissade också på en tjej, men det gjorde jag å andra sidan förra gången med och någon gång måste man ju få rätt!!! 🙂

  Kram

Lämna ett svar