Fångar första och största fisken

Idag var det fint och soligt väder. Mamma och pappa åkte till Fränsta och köpte en pool som jag och Tett skulle kunna bada i eftersom det var så varmt. Sen när de kom hem kom de på att vi inte hade nån pump, och det var alldeles för jobbigt att blåsa upp poolen manuellt, så jag och pappa åkte iväg till Fränsta igen för att köpa en pump. Och vet ni? Då fick jag sitta i framsätet. Då är man riktigt stor…

När vi kom tillbaka pumpade vi upp poolen, och sen fick jag och Tett bada. Mamma och mormor passade på att sola lite medan vi badade, och morfar och pappa åkte och körde bort skräp och grejor från huset.

På kvällen fick jag följa med mormor och morfar och fiska. Mamma, pappa och Tett stannade hemma. Och vet ni? Jag fick största och första fisken! Vi satte på räkor på fiskekroken, som vi slängde i vattnet. Fiskarna ville ha räkorna och bet fast sig i kroken, och sen drog vi upp dem. Vi blev kvar jättelänge och fiskade massor med fiskar, så när vi kom hem till mamma och pappa igen så hade vi en hel full påse med fiskar med oss.


Lämna ett svar