Hälsar på gammelmomma

Idag har vi varit och hälsat på hos gammelmomma och Stig. Vi hälsade på dem i Sösjö. Det var bara Stig och Lina (vovven) hemma när vi kom dit, men snart kom gammelmomma med. Hon hade varit och handlat tårta och fika till oss i Bräcke. Vi fick en massa fika och läsk och sånt, det var gott. Vi lekte på golvet och fick låna en ficklampa att leka med, det var skoj. Lina busade lite med oss också, men sen fick hon vara i andra rummet, för hon är inte så förtjust i barn, och ville gärna nafsa oss lite i fötterna.

När vi skulle åka tillbaka hem till mormor och morfar sen så åkte vi förbi gammelmomma och Stigs lägenhet i Bräcke, och gammelmomma följde med i sin bil. Mamma följde med gammelmomma in och fick lite lakan och sånt till bebisen. Och en stor nallematta till oss.

När vi kom tillbaka till mormor och morfar på eftermiddagen så kom Daniel dit. Det var skoj att träffa honom. Sen åkte mamma, pappa, Daniel och morfar iväg till huset och packade en massa saker på släpet och på bilflaket, medan vi var hemma med mormor och Bettan. När de kom tillbaka sedan så åt vi och sen var det dags för oss att sova.


Lämna ett svar