Åker motorcykel och traktor

Efter frukost idag gick jag och morfar ut och körde lite traktor. Jag har blivit superduktig på det nu må ni tro, så jag styr alldeles själv runt huset och allt, morfar behöver inte hjälpa till alls.

Efter att vi jobbat färdigt så lekte jag med lillebrorsan lite ute. Vi lastade stenar och så på lilla leksakstraktorn (den man kan trampa sig fram på) och hällde vatten och sånt och busade. Också satte morfar upp en konstig gunga i trädet som vi testade med. Sedan sa jag till morfar att jag ville åka motorcykel, så då fick jag åka en sväng med honom. Vi åkte först en sväng runt huset, men eftersom det gick så bra så bestämde vi oss för att åka till macken och köpa glass. Det är ju faktiskt lördag idag! Till mig blev det en Sandwich såklart, också köpte vi annan glass till de andra och åkte hem med och åt glass på bron. Åh vad gott det var må ni tro.

När glassen var uppäten gick mormor och morfar ut på promenad, och tog med mig och Tett i vagnen. Mamma och pappa åkte till mammas hus och sorterade lådor och rensade lite. Hon har ju sålt huset, så de måste plocka ur allt ur huset nu innan de åker hem. De ska åka hem på tisdag mamma och pappa, men jag och Tett ska stanna kvar i en vecka till, bara vi. Det ska bli mysigt det.


Lämna ett svar