Leker ute med brorsan och somnar i vagnen

Idag var det fint väder, så vi var ute och lekte nästan hela dan jag och brorsan. Vi körde traktor (fast brorsan fick köra stor riktig traktor med, men jag körde bara leksakstraktorn). Vi lastade med vatten och stenar och jag smakade på några stenar med. Men då blev mamma och pappa arga. Sen åkte brorsan och morfar iväg på motorcykel (typiskt, jag fick inte åka motorcykel heller) och köpte glass till oss alla. Det var mums det!

Morfar satte upp en knasig gunga i ett träd på gården, som jag och brorsan testade. Men den var lite svår att gunga i minsann, för det var bara en rund platta på ett snöre.

På eftermiddagen åkte jag och Moltas med mormor och morfar på promenad (vi åkte vagn och de gick). Jag somnade i vagnen (kors i taket säger mamma och pappa). Vi gick förbi gamla huset där mamma och pappa var och städade ur och sorterade innan jag somnade, men sen sov jag gott i vagnen under resten av promenaden.


Lämna ett svar