Kränkt av gubbjävlar

Jag läste en artikel i Metro om en kvinna som blivit våldtagen. Och våldtäkten var inte det värsta hon varit med om. Det var att behöva stå och ursäkta sig och förklara sin klädsel för en gubbjävel (läs sluskens/våldtäktmannens advokat) i rättssalen. Den våldtagna kvinnan avslutar intervjun med orden "det spelar ingen roll om jag så går naken på stan så har ingen rätt att våldta mig". Tänk om fler advokater kunde förstå det, istället för att stå och försvara idioter i domstol.

 

När jag bodde i London var jag på en rättegång där, för att se de klassiska gamla gubbarna sittandes i sina vita peruker med stora lockar i rättssalen. Men det var inte gubbarna i peruk jag såg, utan den stackars kvinnan som stod och grillades av en advokat, och skulle redogöra för exakt hur många sekunder hon tvingats kvar inne på toaletten där hon våldtagits. Jag gick därifrån fruktansvärt förbannad och argt gråtandes, tillsammans med mina vänner som reagerade på samma sätt. Jävla gubbar! Nog vore världen en bättre plats om vi slapp äckliga sluskar som våldtar och förnedrar, både i skogarna och i rättssalarna.Lämna ett svar