Hänger i sele för första gången

Idag har vi varit på besök på BVC. Jag hade gått upp i vikt som jag skulle (och lite till) och hade växt hela 3 cm sedan födseln. Jag gurglade till svar när barnmorskan pratade med mig och följde henne med blicken. Hon sa att jag var en duktig tjej som var tidig med både att ge svar när någon pratar med mig och att så tydligt följa med blicken. Dessutom berättade mamma att jag ger svarsleenden med, så då fick jag extra beröm.

När vi kom hem så stod Anton och Arvids bil utanför. Det var första gången jag fick träffa dem. Anton är kompis med Moltas, och Antons mamma lärde känna min mamma medan Moltas och Anton låg i mammornas magar. Knasigt att Moltas fått plats i mammas mage, han är ju jättestor ju!…

Vi fick varsitt paket alla tre barnen av Anton och Arvid. Jag fick en tuff jeansklänning och en rosa body, Tett fick en radiostyrd nyckelpiga och Moltas fick lego som man kunde bygga grävmaskiner och allt möjligt med. Sedan fikade vi och grabbarna busade på som bara den (särskilt de stora). Sedan åkte Anton och Arvid och deras mamma och pappa hem.

På kvällen tog vi en skogspromenad. Då fick brorsorna låna min och Tetts vagn och jag fick hänga i sele på mammas mage för första gången. Det var mycket mysigt vill jag lova!


Lämna ett svar