Paket och BVC

I går kom grannen och ringde på och lämnade ett paket till mig, vad snällt va? I morse så hjälpte store storebrorsan mig att öppna det paketet. Det var ett par jättefina jeans och en tröja från Polarn och Pyret i paketet. Mamma och pappa blev jätteglada, och jag med. Men Moltas påpekade mest att byxorna var STOOORA. Och ja, de var lite stora för nu, men vet ni, jag växer så det knakar, så jag kommer nog snart att kunna ha dem.

Och apropå att växa så tog jag och mamma en promenad till BVC på eftermiddagen, och vägde mig. Jag hade gått upp nästan 400 gram på 6 dagar, så Ingrid tyckte jag växte jättebra. Och mamma som tyckt att jag ätit dåligt, hrmpf! Nu väger jag i alla fall 4170 gram. Mitt huvudmått hade däremot inte ökat nåt sedan jag föddes, men det var tydligen normalt när man föds med snitt, som ju jag gjort, så det var inga konstigheter.

Barnmorskan frågade om jag kunde fixera blicken, och följa saker med blicken. Det sa mamma att jag kunde, och sen visade jag barnmorskan med att jag kunde det. Visst är jag duktig? Det är först när man är en månad gammal som man behöver kunna det egentligen. Fast jag är ju lite snabb och extra duktig förstås 🙂

Lämna ett svar