Jag börjar på dagis!

Vet ni? Idag har jag börjat på dagis!! Ja jag vet, visst är det coolt? Jag är sååå stor nu.

Jag och mamma gick dit till klockan halv tio när vi skulle börja. Då gick vi in på dagis, och fröken (som heter Kristina) visade var jag skulle hänga mina kläder. Jag har en alldeles egen plats, där det står Tett. Också är det en liten myra målad vid min hängare.

Sedan hälsade jag på Lisa, som också är min fröken, och på alla andra barn, innan vi skulle ha samling. Då fick vi sitta på röda kuddar på golvet inne. Vi skulle vara inne idag eftersom det var första dan, men sen kommer vi att vara ute nästan jämt på det här dagiset, kul!

Jag var lite bråkig under samlingen och ville inte riktigt sitta stilla, men vi sjöng och åt frukt i alla fall, men mamma fick brottas lite med mig för att jag skulle göra det.

Sen lekte vi en stund till, och sen var det dags att gå hem. Imorgon ska jag gå på dagis igen, och då ska vi vara ute!

Efter dagis och vila sen så packade mamma in alla oss barn i bilen också åkte vi till Sala. Där hade nämligen farmor, farfar, Björn, Malin och pappa flyttat in alla farmor och farfars saker från en stor lastbil in i farmor och farfars nya hus. Spännande! Det stod kartonger och möbler huller om buller i hela huset, det var roligt att röja omkring där. Jag upptäckte att blombrädorna i vardagsrummet satt lösa, så dem lekte jag med.

När vi kikat runt i huset så åkte vi alla barn, mamma, pappa, Björn och Malin till ett mysigt caf

Lämna ett svar