Nya Blixten

Idag på dagis så gick pappa in på personalrummet på dagis och läste en stund, så jag fick vara ute själv och leka. Det gick bra, fast helst hade jag velat att pappa skulle vara ute med mig.

När vi kom hem fick jag lunch, och sen spelade jag, mamma och pappa Wii medan Tett och Vila sov middag. Sen vilade jag också en stund och tittade på film. Sen lekte jag med Adam när jag vilat, och vet ni? Adam hade en Kungen hemma. De hade hittat en Kungen på Barnens hus idag (Kungen är en racerbil), så sen åkte vi hela familjen till Barnens hus för att leta efter Kungen till mig med. Men vi hittade ingen Kungen, men vet ni vad vi hittade? En ny riktig Blixten, en sån som gått sönder förut. Åh vad glad jag blev då. De hade smutsiga Blixten med, och nya Blixten. Men jag fick bara köpa en sa mamma, och då valde jag ju riktiga Blixten såklart. Tett fick också välja en, och då valde han en blå Blixten. När vi handlat klart bilarna och lekt en stund så köpte jag, mamma och Tett en varsin Sandwich-glass som vi åt på vägen till Skopunkten. Där skulle vi köpa nya stövlar till mig, och möta upp pappa som varit och handlat mat medan vi andra var på leksaksaffären.

Sen åkte vi hem och jag och Tett lekte med våra nya bilar. Oj just ja, jag fick ju en ny cykelhjälm med idag, en jättefin som var svart och röd. Röd är min favvofärg!

Lämna ett svar