Didrik eller Emmet?

Vi är ganska så övertygade nu om att vår familj är "klar". Fem i familjen känns rätt (sen får vi väl se hur vi känner om några år, men det är ju då det).

 

En sak vi däremot inte var/är överens om är vad vår bebis skulle ha hetat om det varit en pojke. Vi hade ett varsitt namn som vi gillade, men ingen av oss gillade den andres förslag. Så vi hade helt enkelt inget namn till en eventuell pojkbebis. Jag hade lite panik över det under hela graviditeten, och mådde emellanåt riktigt dåligt för att inget namn kändes "rätt". Till de två första buskillarna hade ju namnen varit självklara, och samma med tjejnamnet.

 

Nu tänkte vi i alla fall dela med oss av de två namnen vi fajtades om, och låta er avgöra vilket det mest troligt skulle ha blivit, om det legat en pojke i magen istället för vackra Vila.

2 reaktioner till “Didrik eller Emmet?”

Lämna ett svar