Med pappa hos farmor och farfar

Idag fick jag åka med pappa till farmor och farfar när han skulle hjälpa farfar med datorerna. Vi åkte när brorsorna gått till dagis, vi hade fått låna farmors bil som vi åkte i.

Jag var med farmor hela tiden, medan pappa och farfar var i källaren och datorerade. Jag var jättesnäll och sov mest hela tiden. Och åt lite flaska med. Och gurglade och pratade med farmor när jag fick sitta i bänken.

Vi kom hem precis lagom tills brorsorna skulle hämtas på dagis. Då lämnade pappa in mig hos mamma innan han gick till dagis, så jag fick gosa med henne lite. Och hon med mig…

Mamma började jobba idag igen, så hon satt mest framför datorn hela dan. Tur att jag och pappa kunde fördriva tiden genom att åka till farmor och farfar, annars hade det nog blivit en knepig dag med båda brorsorna på dagis och mamma på kontoret.

På kvällen sen kom farmor och farfar hit en liten sväng och sa hej till brorsorna också. Och till mig igen såklart, jag kikade igenkännande på farmor och gurglade lite 🙂

Lämna ett svar