Hem igen, fast jag vill inte

I morse när jag vaknade gick jag till mamma och pappa och frågade om vi skulle åka hem idag. Fast jag menade om de skulle åka hem idag. Och berättade att jag minsann ville stanna. Jag och Tett ville stanna sa jag till mamma och pappa. Men de sa att vi skulle åka hem allihopa. Dumma mamma och pappa, vi ville ju stanna hos mormor och morfar ju!

Sen gick vi ner och åt frukost, men jag var lite sur för att vi skulle åka hem idag, men åt ändå upp min gröt och gick ut och lekte sen. Jag satt i morfars tuk-tuk och körde bil och tutade. Det är jätteroligt!

På eftermiddagen kom gammelmomma och Stig och hälsade på, de hade med ett varsitt paket till mig och Tett med filmer i. Det var Karlsson på taket och Kalle Anka. Karlsson-filmen hade jag redan, men inte Tett, så han fick ta den.

Vi fikade lite med dem, och åt lunch med lite senare. Och jag följde med morfar och tankade racerbilen med. Också packade jag ihop alla mina leksaker så att de skulle ligga i väskan när vi skulle åka hem. Jag hade typiskt nog slarvat bort min fina Blixten, så trots att vi letat i flera timmar så hittade vi honom inte. Så jag fick åka hem utan honom 🙁 Precis när mamma och pappa äntligen hittat en ny sån till mig att köpa så slarvade jag bort den igen, typiskt!

Jag kollade på Kalle Anka i bilen på väg hem, och satt och skrattade högt för att det var så roligt. Mamma och pappa skrattade åt mig istället för de tyckte att jag lät så rolig när jag satt och gapskrattade i baksätet.

När vi kom till Sundsvall svängde vi in hos Daniel och hälsade på där. Han lyfte in mig genom balkongen, gissa att han är stark!!

Vi fikade hos Daniel, och jag och brorsan fick glass och chokladbulle, mums! Sen kollade jag lite på Simpsons, och jag och Tett busade och hoppade massor i soffan innan det var dags att åka vidare.

Jag fortsatte att kolla på film hela vägen hem, och har lärt mig byta skiva själv nu så jag kollade både på Karlsson, Kalle Anka och Toy story. Mina småsyskon de sov gott nästan hela vägen.

När vi kom hem var klockan så sent att det var dags att gå och sova på en gång. Och det var tur det, för jag var så trött så trött!


Lämna ett svar