Moltas, så här funkar basket

Jag hade häromdagen en tröja med en basketspelare på mig. Moltas undrade var mannen på bilden gjorde, så jag försökte förklara. Flera gånger under dagen påpekade han sedan att det var en pojke som spelade boll på min tröja.

Så igår satte vi oss tillsammans i soffan för att jag skulle visa Moltas hur basket såg ut på riktigt. Att de studsar bollen i marken och kastar den i en korg. Och var hittar man någon film som visar detta om inte på Youtube. Sagt och gjort, jag sökte på "basketball" där och stötte på musikvideon ovan. Är den inte fantastisk så säg (töntigare låt och video får man leta efter, lyssna bara på texten när Kurtis rappar loss)?

Vet inte hur mycket Moltas lärde sig av detta direkt, men han ville iaf se videon igen direkt efter den var slut.

/>

En kommentar till “Moltas, så här funkar basket”

Lämna ett svar