Helgen som gått…

Söndag kväll och helgen som gått har till allra största del ägnats till jobb, tyvärr. Jag är trött, less och uppgiven. Men förutom den biten så har vi haft mysigt besök (Emmelie och Alex) som tagit väl hand om våra två hemmavarande barn (Moltas är uppe hos mormor och morfar och "leker och leker och leker och leker och leker" på obestämd framtid 😉 medan vi jobbat. Jag och Tård smet iväg en sväng igår kväll och såg filmen Stardust på bio, som vi varmt rekommenderar, den var jättefin. Nu ska vi vuxna avsluta helgen framför filmen Zodiac, med lite smågodis och te. En skön avslutning på en tröttsam helg. Kan behövas innan en ny hysterisk arbetsvecka tar fart…

 

Sov gott & skön söndagkväll på er! 

 

Ps. Självklart kommer våra recensioner av helgens filmer snart på twum. 

Lämna ett svar