Rolig sista dag på året

Idag vaknade vi ganska tidigt och klev upp och satte oss i soffan och kikade på film och slappade tills mormor och morfar vaknade. Efter frukost gick vi ut och byggde snögubbar och en hemlig grotta, sen gick vi upp på fjället och åkte pulka allihop, det var jättekul. Också åkte vi kälke med, morfar skjutsade på och vi åkte. Och pappa åkte lite med oss också. Sen kom Emmelie med när vi hade gått in på hotellet för att fika lite, det var skoj. Vi fick goda josdrinkar och kexchoklad och japp, också lekte vi i en koja som kallades för lappkåta, där det fanns en liten tv och barnprogram, små stolar och myskuddar.

När vi kom hem till stugan igen så åt vi sen lunch och myste och tog på oss finkläder. Sedan hjälpte vi mormor och morfar att duka fint med glitter och confetti och serpentiner, och sen åt vi jättegod middag. Och efter det var det tv och chips i soffan, det gillade vi må ni tro!

Efter middagen åkte mamma, pappa och Emmelie iväg för att dansa lite, och vi gick och la oss ganska snart efter det, för vi var jättetrötta. Vi missade alla fyrverkerier och raketer båda två, typiskt. Men Vila var vaken och tittade på alla raketer med mormor och morfar, på sin allra första nyårsafton.


Lämna ett svar