2007, 2007, aldrig mer ett år som du

När jag satt på Dabus och jobbade till tre på nätterna för nästan tio år sedan, så hade jag aldrig trott att jag nånsin skulle jobba mer än vad jag gjorde just då. Det har jag tyvärr gjort, och hösten 2007 har nog slagit alla rekord. Det har varit en överjävlig höst jobbmässigt. Nån på jobbet jämförde att föda fram en katalog med att föda barn. Samma härliga känsla på nåt sätt. Det har inte varit det minsta härligt. Tänk liksom att ha en två månader lång förlossning. Trots att jag såklart är stolt över det allra vackraste katalogbarnet nånsin så vet jag liksom inte om det var värt det. Skulle jag tvingas uppleva en sån här höst till så kommer jag aldrig att jobba igen. Och inte att känna igen mina riktiga barn, eftersom jag knappt träffat dem på hela hösten.

 

Nu är hösten 2007 över. Jag vet att januari 2008 kommer att bli rätt hemskt också, just vad gäller jobb. Men sen har jag en förhoppning om att det ska bli bättre. Jag är ju optimist nånstans.

 

2007 har dock inte bara varit dåligt och jobb-igt. Det har varit bra med. Jag älskade att få börja jobba igen i januari efter en 8 månaders lång mammaledighet. Och i somras fick vi världens vackraste flickebarn nånsin, vår söta söta Vila. En Vila som ler så fort man tittar på henne, som kikar på sina storebröder med stora ögon och bara gurglar och skrattar glatt. En Vila som får sina storebröder att smälta och släppa allt de har bara för att gå fram och krama och gosa på henne. Eller ge en hård bil eller två till henne. 2007 har också varit året då Moltas och Tett börjat på ett fantastiskt dagis med lika fantastiska fröknar, när Moltas börjat fantisera om tidsmaskiner och Tett lärt sig säga fler ord än vi hinner lära honom. Och det var året som hela familjen började med en härlig resa till Thailand.

 

Jag tror att 2008 kommer att innehålla mycket jobb med. Kanske inte riktigt på samma hysteriska vis som under föregående år, men i grunden så gillar jag ju faktiskt att jobba. Vissa skulle antagligen kalla mig workoholic, och jo, jag skulle inte ha så många argument emot (för ovanlighetens skull). Och jag tror att 2008 kommer att innehålla en del jobb, men kanske lite roligare och lite mer givande än tidigare. Jag hoppas också att året bjuder på lite utbildning av spännande slag, lite lottovinster och glada och nöjda kids. Och mer tid med familjen, härliga barnfria weekends med min äkta man och massa roliga partaj och roliga happenings. Och visst finns det chans för det. Vi är redan inbjudna till ett bröllop under nästa år och vi firar själva tio år tillsammans i november. Det är en bra start. Och bra starter mynnar ofta ut i vinst. Dessutom har det här året slutat fantastiskt bra med en rolig jul och ett fjälligt nyår. Hoppas ni också får ett bra slut och bra starter och ett bra 2008. Gott nytt år på er önskar jag och resten av familjen!

Lämna ett svar