En god jul

Jag har funderat. Vad är det som gör en riktigt god jul just riktigt god? Är det maten? Är det julklapparna? Kanske allra mest sällskapet?

I år har vi firat en ganska klassisk jul på många sätt. Julklappar, tomte (Västeråshjältarna lyckades med sitt uppdrag), risgrynsgröt, julmat, Kalle Anka, glögg och allt sånt ni vet. Men utan att jag egentligen vet varför så blev julmusiken av nån konstig anledning (undertecknad var inte involverad i beslutet) utbytt mot Dr Alban, julgodisbaket löpte amok och mynnade ut i alldeles för många hundra gram choklad och nästan lika mycket smör och grådde, och istället för påklädning av granen och skinkmacka dan före dopparedan så blev det tacogratäng, chips, en galet stor flaska vin, könskamp och hysteriska gapskratt.

 

Det sägs att det blir så bra som man gör det. Och då måste jag bara få säga att i år så gjorde vi det extraordinärt bra.

 

God jul i efterskott till er alla. Håller tummarna för att er jul har varit lika god och galet skoj som vår (och för att våra kommande jular kommer att bli lika skoj som den här)!

Lämna ett svar