Mina första julklappar

Idag var farbror Björn här, honom gillar jag att mysa med. Också jobbade mamma hemma hela dan. Och på eftermiddagen dök farmor, farfar, oldemor och oldefar upp. Ni må tro att det var en bra dag! Och inte nog med det, efter att alla stora hade ätit en massa julmat så fick vi barn julklappar med. Jag fick en fin Briolåda med klossar i olika färger som man skulle stoppa ner i den. Den såg väldigt rolig ut att leka med när jag kollade på brorsorna som lånade den direkt. De fick också roliga leksaker, Moltas fick till exempel en blå stor helikopter och Tett fick en polislegobil som han tjatat om i flera månader, den lät wio-wio-wio.

På kvällen när brorsorna gått och lagt sig så spelade alla de vuxna julklappsspel. Det verkade så skoj att jag gnällde tills jag också fick komma upp och sitta i knä. Jag fick sitta med farbror, åh vad jag myste må ni tro!!

Lämna ett svar