Tjuvstart på julen

När vi vaknade idag så var Björn här. Han hade åkt hit med pappa sent inatt från Stockholm. Han följde med och lämnade oss på dagis. Sen lekte vi på dagis hela dan tills pappa, mamma och Björn kom och hämtade oss sen. Och Vila förstås.

När vi kom hem blev det ett fasligt stökande för att få ordning en julmiddag till klockan fem, då farmor, farfar, oldemor och oldefar skulle komma och äta julmat med oss och fira lite jul i förskott. Farmor jobbar nämligen på julaftonen, så då kan inte de vara med.

Farmor och farfar kom precis när vi kommit hem, och sen kom oldemor och oldefar. Mamma, pappa och Björn stökade på och till slut stod det en julmiddag framdukad. Vi åt allihop, utom Vila som sov, och sen åt vi lite till. Och efter maten kom det bästa, nämligen julklappsutdelningen. Vi fick massa stora fina paket och farfar hade skrivit konstiga rim som vanligt som han läste upp. Vila fick också fina paket, men eftersom hon är för liten för att leka med dem än så hjälpte vi henne med det.


Lämna ett svar