Kollar när brorsorna lussar och fyller halvår

I morse klev vi upp jättetidigt också fick vi på oss konstiga röda mössor alla barn. Tomte-mössor. Sen gick hela familjen till dagis, där det kryllade av röda tomte-mössor. Sen sjöng brorsorna och alla deras dagiskompisar en massa fina visor, och jag låg i vagnen och svettades. Sen fikade alla och grejade, medan jag bara fick ligga i vagnen. Men det var i alla fall många barn som kom och sa hej till mig. Men jag längtar allt till nästa år när jag också får vara med och sjunga!

Sen gick jag, mamma och pappa hem och brorsorna stannade på dagis, som vanligt. Mamma och pappa kom på att jag ju fyller ett helt halvår idag, så de skulle fotografera mig i min tomteluva, och tomtepyjamas. Det blev ganska så fina bilder, även om vi inte hann ta så många innan mitt tålamod över att sitta på en hård pappskiva mot väggen tog slut.

Men vad tycker ni, är jag inte världens sötaste tomte?


Lämna ett svar