Luciafirande på dagis

Idag fick vi kliva upp jättejättetidigt. Och äta frukost jättefort och sen klä på oss tomtekläder!! Knasig morgon! Sen sprang vi iväg till dagis, där vi skulle vara klockan kvart över sju redan, för att lussa tillsammans med alla de andra barnen för alla mammor och pappor. Vi blev lämnade inne hos fröknarna, sen gick mamma, pappa och Vila ut och väntade tillsammans med de andra föräldrarna. Sen kom vi ut och sjöng massa julsånger. Ni må tro att vi var duktiga, och fick mycket applåder.

När vi sjungit klart så var det fika med saft, lussebullar och pepparkakor. Det var jättegott, men vi var mer sugna på att leka än att fika, såklart!

Sen gick mamma, pappa och Vila, och alla andra föräldrar, hem, och då busade vi på på dagis som vanligt. Och när pappa kom och skulle hämta oss så gömde vi oss under en soffa, båda två!


Lämna ett svar