Vänder från rygg till mage

På förmiddagen idag så var moster Emmelie barnvakt till mig och Tett-brorsan medan mamma var och dansade och pappa, Moltas, mormor och morfar tittade på. Det gick alldeles utmärkt, jag var jättesnäll.

När mamma dansat färdigt och alla kommit hem igen, och mormor och morfar hunnit åka hem till sig, så åkte vi till Ikea sen sväng.

När vi kom hem därifrån låg jag kvar i mjukliften på golvet en stund. Men jag tyckte det var lite trist så jag rullade runt till mage. Och sen rullade jag ännu mer, så till slut låg jag jättelångt utanför liften och pratade och skrattade. Åh vad kul att kunna ta sig fram 🙂

Sen lyfte Emmelie mig och la mig på filten, då rullade jag en massa gånger igen.

På kvällen fick jag sitta i brorsans stol och äta gröt. Emmelie matade mig och jag gapade duktigare än nånsin förr. Mums vad gott det var med gröt när man fick sitta i stolen och äta.


Lämna ett svar