Jobblördag för mamma. Mormor och morfar kommer från Thailand.

Idag klev mamma upp jättetidigt och åkte till jobbet, fast det var lördag. Det var jätte jättetråkigt… mamma har ju varit borta så mycket redan, jag tycker om att vara med henne. Inte blev det några scones heller, det skulle vi ta på söndag istället.

Ja, ja. Jag låg och myste med pappa en stund, sedan hjälpte han mig att sätta på Simpsons-filmen… de pratar svenska på den och den är jättebra. Så tittade jag på den tills Tett och pappa vaknade och kom in till mig.

Sedan gick vi ned och gjorde frukost. Syltsmörgås eftersom det är lördag. Och efter frukost ville jag ha mitt lördagsgodis, så då åt Tett och jag godis till efterrätt. M&Ms det är jättegott och mamma har ju köpt en rolig gubbe som man kan dra i armen så kommer det ut sådana. Hon köpte den när hon var i Köpenhamn.

Efter det lekte vi lite uppe, Vila hade vaknat också. Sedan klädde vi på oss och gick till lekparken allihop. Där spelade vi lite bandy först, och sedan lekte vi och gungade ända till Tett var jättetrött, och jag var jättehungrig.

Då gick vi hem och åt pytt i panna, och glass till efterrätt (det var ju lördag). Sedan fick Tett och Vila sova i nästan två timmar. Då spelade pappa och jag Sonic och motorcykelspel på datorn i soffan. Det var jättekul.

Sen tog vi med Vila och gick upp och väckte Tett… nu var det dags att bada.

Sent på kvällen kom mamma hem. Då hade hon varit och hämtat Emmelie. Och vet ni vilka mer? Jo, mormor och morfar! De hade kommit till flygplatsen hem från Thailand, så hämtade mamma och Emmelie dem där. Åh vad skoj!


Lämna ett svar