Att känna sig själv

Satt och kikade runt på lite skojiga webbsajter och hittade den här roliga boken för ett tag sedan. Jag laddade ner några utdrag ur den och började fundera vad jag skulle svara. Och kom fram till att det är ganska svårt att svara på frågor om sig själv. Om jag skulle beskriva t ex Tård så skulle det vara mycket lättare (vilket kanske är en av anledningarna till att jag på möhippan briljerade och kunde svaret på varenda fråga om honom ;).

 

Men ibland är det svårare än man tror att berätta om sig själv. I alla fall om man ska vara helt ärlig, för ibland vill man nog inte känna sig själv så som man verkligen är… det är liksom som att sitta på en anställningsintervju och få frågan om ens bästa och sämsta egenskaper. Vem har nånsin svarat bra på den frågan?

 

Nu i helgen var jag (såklart) på det nyöppnade Designtorget i Västerås, och då fanns boken även där, och drog till sig min uppmärksamhet ännu en gång. Undrar just om jag inte skulle behöva lära mig lite mer om mig själv?!

Lämna ett svar