Somnar i gungan

Idag gjorde vi en massa grejor på förmiddagen, så jag fick inte sova när jag skulle. Sen skulle mamma och pappa ändå dra med mig ut till lekparken fast jag var så trött, för att Moltas så gärna ville gå och leka. Jaha, vad gör man då då? Jo, man somnar i gungan på lekparken, och det var precis vad jag gjorde. Inte förrän då förstod mamma och pappa hur trött jag faktiskt var och knatade hemåt igen. Tokskallar! Men vi hann leka lite innan jag somnade i alla fall, och jag fick åka linbana med pappa. Och Moltas, han åkte massor med gånger, alldeles själv. Också sam-gungade jag och syrran med i stora gungan, det var mysigt. Då lyckades jag till och med hålla mig vaken.

Vi har förresten ätit godis idag med, jag och Moltas. Även fast det inte var lördag. Jag älskar godis, och säger ”godis, godis” så fort nån öppnar skåpet där vi brukar ha godis. Jag har ett fint litet sche-ljud på slutet med, så det låter jätteroligt tycker mamma och pappa. Äh, huvudsaken är väl att de fattar vad jag menar. Ge mig lite mer godisch vet jag 😉

Lämna ett svar