Dockhus, lekpark, fika och bubblor

I morse åt vi frukost ganska tidigt (i alla fall för att vara vi på en helg). Sen började vi försöka bygga ihop vårt dockhus, äntligen. Men så kom mamma på att vi skulle måla det innan vi skulle sätta ihop det, så mamma målade medan vi åt lunch sedan, så får vi skruva ihop det imorgon kanske.

Efter lunchen gick vi till stora lekparken i Haga. Där gungade Tett och Vila, och jag åkte i linbanan. Jag var jätteduktig och kunde både komma upp och iväg alldeles själv. Träffade en kompis att leka med också, vi hade jätteskoj.

Sen gick vi och handlade fika på Ica, och gick hem och fikade. Mums vad gott det var med kanelbullar och varm choklad när man varit ute och lekt, det blåste ju riktigt kallt ute.

När bullarna var slut gick jag och pappa ut och blåste såpbubblor. Sen skrek Tett så mycket när vi var ute, att han också fick följa med ut och blåsa. Också tände vi tomtebloss med, det är jättefint tycker jag. Särskilt när det är mörkt.


Lämna ett svar