Första teaterbesöket och på radio

Gissa vad? Idag har jag varit på mitt allra första teaterbesök. Det var jag, mamma och pappa som gick på barnvagnsteater (eller barnvagnssoppa som det kallades) och såg en pjäs som hette ”Syster Irenes prövningar”. Mamma och pappa åt soppa och smörgås, och jag satt i vagnen och var snäll och tittade mig intresserad omkring. Sen kom en tjej med en stor mikrofon fram till mamma och pappa och pratade med dem. Det var från radio, så mamma och pappa blev intervjuade och hördes på radio, det ni. Tjejen intervjuade mig med, men jag vågade inte säga nåt. Också hade jag ju nappen i munnen med.

Pjäsen var bra tyckte mamma, och jag med. De spelade instrument och det var jättefina färger både på kulisserna och på skådespelarnas kläder.

När pjäsen var slut gick vi och fikade och sen åkte vi hem så att mamma fick jobba vidare. Men åh vad trevligt att ha fått vara på teater! Stackars brorsorna som var på dagis och missade allt det roliga (fast mamma och pappa tyckte nog att det var skönt att brorsorna var på dagis och inte var med på pjäs).


Lämna ett svar