Tuk-tuk, spark och hamster

Idag efter frukost gick vi ut och lekte i snön. Jag fick köra tuk-tuk och tutade allt jag kunde. Men blev jättesur när det var Moltas tur, jag ville ju köra alldeles själv, hela tiden!

Mormor skjutsade runt mig på sparken med, och Moltas också. Fast Moltas kör inte så försiktigt direkt. Men det var kul när alla åkte på sparken samtidigt. Och Vilmer, han var helt knasig och sprang framför sparken hela tiden och skällde.

Sen åkte vi ut en sväng för mamma skulle fota lite, och sen hälsade vi på morfar. Det var tur det för jag hade tjatat om morfar hela dan. Vi åt lunch på morfars och mormors jobb, det var smaskens må ni tro. De hade soppa med, det gillar jag!

Efter maten åkte vi till Bettan och fikade. Det var inte dumt det heller, jag gillar fika. Också fick vi paket av moster Bettan med, en varsin motorcykel till mig och Moltas och en larv till Vila.

Vi lekte med Bettans hamster med, den var jättesöt. Jag tyckte att det var sååå spännande och skulle jättegärna vilja ha en liten hamster hemma. Undrar om jag kan få det?

När vi kom hem fick vi bada i mormor och morfars bubbelbad. Åh vad vi gillar det. Ja, i alla fall jag och brorsan. Vila hon skrek mest rakt ut när pappa försökte bada henne.


Lämna ett svar