Myser, åker bil, hälsar på Bettan och badar (mot min vilja)

I morse myste jag med mormor när jag vaknat, medan de andra åt frukost. Sen var brorsorna ute och lekte i snön, då passade jag på att sova lite ute i vagnen. Jag blev nästan alldeles översnöad.

Sen åkte vi och hälsade på morfar på jobbet, och åt lunch där. Då blev jag jättearg och skrek allt jag kunde. Ingen förstod varför. Men sen blev det bättre.

Efter lunchen åkte vi runt och mamma knäppte en massa kort. Hon sa att hon rekade inför en katalogfotografering, vad det nu betyder.

När hon rekat klart åkte vi i alla fall och hälsade på Bettan. Vi fick paket av henne alla barn. Jag fick en fin larv. Jag lekte på golvet, och brorsorna de lekte med Bettans lilla hamster, den var jättesöt. Och sen fikade alla, ja, utom jag förstås.

Sedan bar det av hem mot mormor och morfar igen, och Bettan följde med oss hem också. När vi kom hem var det baddags trots att jag inte var det minsta sugen. Då blev jag sådär jättearg igen. Men jag blev lite mer nöjd när jag fick komma upp ur badet i alla fall. Och torkas av min nya fina bad-cape som jag fått av mormor och morfar.


Lämna ett svar