Fyller 2 år och bjuder på Laban-glass på dagis

I morse klev jag upp tidigt och gick till mamma och pappa och myste lite (fast de var redan uppe, så mamma fick gå och lägga sig igen för att gosa med mig). Gick in och väckte Moltas och Vila som sov inne hos Vila sen. Och sen kom morfar upp och lekte med oss, och en liten stund senare kom mamma och pappa upp med en bricka med bullar, jos, ljus och paket och flagga. ”Fint” sa jag och blev helt till mig. Sen fick jag öppna paket. Sa ”kan inte”, ”öppa”, ”tack” om vartannat. Jag fick alla Nalle Puh-figurerna.

Sen gick vi ner och åt gröt, och sen gick vi till dagis. Jag fick ha med mig glass till dagis idag och bjuda alla barn på eftersom jag fyller år. Det var Laban-glassar som var jättegoda! Jag sa hej då till mormor och morfar på dagis med, eftersom de skulle åka hem medan vi var på dagis.

Sen kom mamma och pappa och hämtade mig och Moltas klockan fyra. Då gick vi hem och fikade med mamma, medan pappa hämtade bilen. Sen blev det bad, pannkaksmiddag och öppning av fler paket. Jag fick en stor Tiger och en Blixten-pyjamas, en Bamseplånbok (ni må tro att jag blev glad, nu har jag en egen plånbok, jag som frågat efter det så fort Moltas haft med sin plånbok och köpt glass till oss), en Nalle Puh-bok och en spiderman-ringklocka till min nya fina cykel. Moltas fick också paket, och Vila med. Fast jag fick flest eftersom det ju är jag som fyller år!

Jag somnade gott på kvällen sen med Tiger, alla hårda Nalle Puh-figurerna och Puh-boken i sängen. Jag gillar att fylla år. Och att få paket!


Lämna ett svar