2-årskalas, en dag i förskott!

I dag efter frukost tog vi en promenad ner till stan hela familjen och mormor och morfar. Vi åt lunch på stan och shoppade lite. Sen gick mamma och pappa hem först, och när jag, mormor, morfar, Moltas och Vila kom hem senare så hade mamma och pappa fixat ett 2-årskalas till mig hemma. Jag blev helt lycklilg när jag såg alla ballonger, färgglada bullar och kex, nalle puh-servetter och hattar, sugrör och grejor.

Farmor och farfar och oldemor och oldefar hade kommit hit med medan vi var på stan, så alla var redo att börja kalaset när vi kom hem. Vi hade roliga hattar på oss och jag åt av alla goda kakor och drack saft. Det var mums!

Efter fikat fick jag öppna paket. Jag fick en rolig boll av Bettan som jag fick tillsammans med brorsan, en vagn till bobby car och en massa coola Spindelmannen- och Blixten-kläder. När jag hade öppnat alla andra paket så gick pappa ut till garaget och hämtade ett paket till. Och om jag blev lycklig när jag såg alla ballonger förut så kan ni bara gissa hur glad jag blev när jag såg vad pappa kom bärandes på. Jag ropade ”min cykel” så högt jag kunde och bara bubblade av skratt när jag såg min rosa trehjuling som jag fick välja i affären för ett par veckor sedan (mamma tycker att jag skulle välja en svart, men jag ill-skrek och sa att jag ville ha den rosa cykeln som jag fått syn på). Åh vad jag blev glad. Jag satt på den resten av kvällen sen. Min rosa cykel! Kolla på filmen så får ni se hur glad jag blev när jag fick den :o)


Lämna ett svar