Nytt jobb

Ja, de flesta av er har väl redan hört att jag ska börja jobba som AD på Hästens i mitten av augusti? Hästens håller till i Köping, vilket gör att jag får knappt 4 mil resväg till jobbet istället för 9 mil som jag har idag. Det kommer att ge mig ungefär en timme mer fritid per dag, vilket i sig är värt oerhört mycket. Utöver tidsvinsten (och att bensinräkningen blir mindre) så finns även andra fördelar såklart. Jag kommer att börja jobba på ett företag som i och för sig är väldigt duktiga på att göra sköna sängar, men som framför allt (ur min synvinkel) är oerhört duktiga på att marknadsföra dem. Och att få vara med på den resan känns jättespännande. Jag har nu under våren gått en kurs i Design Management, där minst hälften av alla föreläsare nämnt just Hästens som exempel på företag som är duktiga på marknadsföring.

 

Jobbet är ett vikariat till att börja med, på ett år. Sen får vi se om jag blir kvar efter det eller om något nytt spännande äventyr dyker upp. Jag kommer att fortsätta med mitt egna företag vid sidan av, och vem vet, kanske blir det dags för det på heltid om ett år.

 

Nu återstår några hektiska veckor med att avsluta mitt nuvarande katalogjobb med fotovecka för att sätta nya kollektionen på bild och allt vad det innebär. Sen ska jag ha sju sköna veckors semester innan det är dags att sätta mig på en rutig kontorsstol på dagarna – och att sova rutigt gott om nätterna.

4 reaktioner till “Nytt jobb”

  1. Grattis till nya jobbet !
    Stort Grattis till nya jobbet. Vi är så glada för din, och hela familjens skull ! Passa nu på att vila och ha det riktigt mysigt i sommar.

    Jättekramar till er alla från Mamma & Pappa

Lämna ett svar