Erikslund, Vallby och mys med pappa

Moltas berättar:

Idag skulle mamma åka till sina kompisar i Stockholm på nått konstigt som heter möhippa. Efter en sen sconesfrukost följde vi med mamma till tåget, och passade på att äta glass medan vi väntade på att tåget skulle komma.

När mamma hade åkt så åkte vi med pappa till Erikslund, och på vägen dit åkte vi förbi Vallby och då frågade pappa om jag kom ihåg vilka djur som fanns där… vi hade varit där med dagis någon vecka tidigare. Jag kom inte riktigt ihåg, så då bestämde vi att vi skulle åka dit när vi hade handlat.

Först åkte vill till Biltema, jag kom inte ihåg vad pappa skulle ha där egentligen, men han hittade roliga flygplan som vi köpte och skulle leka med när vi kom hem. Sedan gick vi till MediaMarkt, där finns det både filmer och spel, så jag tyckte det var ganska kul att gå där. När vi hade varit där gick vi tillbaka till bilen, igen och på vägen skulle vi köpa lite korv. Så hörde vi att det bankade bakom tonade fönster på en bil, det var Åke, Gösta, Knut och Walldemar från dagis som försökte vinka till oss. Sedan öppnade deras mamma fönstret så vi kunde prata med dem en liten stund. Nåväl, vi åt vår korv samtidigt som vi åkte vidare till Vallby.

Det var jättekul att titta på alla djuren där, det fanns stora ankor, söta kaninungar, galna getter, stora hästar och bä bä vita lamm. Vi klappade lammen lite, fast man faktiskt inte fick det – så pappa sa till oss att det stod på en skylt att man inte fick. När vi hade varit där ett tag, och klättrat på stenar och någon konstig trägrej så åkte vi hem igen. Där lekte vi med de nya flygplanen, och sprang genom vattenspridaren och sånt kul. Och när Tett och Vila hade gått och lagt sig så spelade jag och pappa Mario Kart på tv-spelet.


Lämna ett svar