Jack i huvudet, Ikea, Pizza Hut, stan och glass igen

Idag åt vi sconesfrukost, igen! Sen efter frukost var jag ute och lekte. Jag jagade Elias radiostyrda bil som han körde med, och råkade ramla över den när jag sprang i backen. Mamma tittade ut just då och såg vad som hände, så hon kom springande. Och det var nog tur, för jag hade slagit upp ett jack i huvudet, så när mamma lyfte upp mig blödde jag massor ur huvudet. Mamma sprang in med mig i famnen, och jag var jätteledsen. Men jag var duktig när mamma och pappa tvättade och tejpade ihop jacket.

Sedan åkte vi till Ikea en sväng. Jag fick inte gå in och leka i lekhuset, för mamma och pappa sa att jag måste ta det lugnt när jag slagit huvudet. Men efter Ikea gick vi till Pizza Hut och åt lunch, då blev jag glad. Jag älskar att äta lunch där. Jag åt köttfärssås och spagetti, och Tett med. Sen fick vi glass till efterätt, som vanligt. Det fick Vila smaka med.

Efter vi ätit färdigt gick vi in till Toys r us en sväng, och där hittade jag en sak som jag önskar mig i födelsedagspresent, nämligen en Buzz med en radiostyrd bil till. Hoppas jag får den! Jag berättade för mamma och pappa i alla fall att jag ville ha den när jag fyller år.

Sen åkte vi hem, och tog en promenad ner till stan. Där shoppade vi en kort stund, sen fick vi glass (igen!). Den åt vi vid fontänen, för Tett ville det, då blev han glad. Jag fick åka vagn hem sen och somnade i vagnen. Det hade varit en händelserik dag med jack i huvudet och allt. När vi kom hem hade jag i alla fall ork att leka en stund till, så jag lekte med Elias, sen åt vi middag ute och duschade sen innan det var sängdags.


Lämna ett svar