Jag och mamma jympar

Idag efter frukost, lunch och bad i poolen ute i trädgården så skjutsade jag och mamma ner Emmelie till tåget, hon skulle nämligen åka hem idag. Jag fick sitta fram i bilen då, det gillar jag massor. Sen skulle jag och mamma gå på en utställning där de hade gjort siffror och bokstäver av massa olika konstiga saker, men den hade stängt, så vi gick på stan en stund istället och köpte coola Spindelmannen-badbyxor till mig och Tett.

Sedan åkte jag och mamma till ett ställe som heter Friskis och Svettis. Där gick vi på ett familje-jympa-pass. Det var så himla kul! Jag sprang omkring som en tok och mamma kunde inte ens springa lika fort som jag kunde, fast hon försökte. Det var bra och rolig musik också, men oj vad svettiga vi blev både jag och mamma. Men det var mysigt som sjutton, och det sa jag till mamma när vi låg och pustade ut på golvet sen.

När vi var alldeles utmattade och hade druckit upp allt vatten som vi hade med oss (man blir törstig av att jympa, särskilt när det är jättevarmt ute) så åkte vi hem till pappa, och spelade tv-spel med honom.


Lämna ett svar