Hej Nalle Puh

I morse kom Emmelie till oss, hon hade sina råttor med sig. Hon kom hit lagom så hon hann äta en sen scones-frukost med oss ute på altanen, det var mysigt det. Och gott!

Vi lekte en stund med Emmelie, sen var det dags för oss och mamma och pappa att åka och hälsa på Nalle Puh. Vila fick stanna hemma med Emmelie, för hon var för liten för att få följa med.

Åh vad spännande att få träffa Nalle Puh! Vi var helt exhalterade båda två. Det var en massa bilder på Nalle Puh överallt, också kunde man köpa Nalle Puh-saker. Vi ville köpa det, men mamma och pappa sa att vi inte skulle det. Men vi fick ett varsitt program att titta i, med fina Nalle Puh-bilder i.

Sen var det dags att gå in till föreställningen. Där var det ett fint Nalle Puh-land, eller ja, Sjumilaskogen var det ju förstås, för det är ju där Nalle Puh bor. Vi berättade det för mamma och pappa när vi hittat våra platser där vi skulle sitta. Sen visade vi dem var alla grejor var, det fanns klockor och träd och honingsburkar och en massa fina saker.

När vi hade väntat en stund så fick vi äntligen träffa alla. Nasse, Ior, Nalle Puh, Tiger, Lille Ru och Kanin såklart. Åh vad vi tyckte att det var spännande. Vi hjälpte till att ordna ett kalas till Nalle Puh, genom att berätta var saker var, och att sjunga och klappa. Åh vad vi hade kul, vi var helt galet glada hela tiden. Mamma och pappa bara skrattade åt oss, och myste över att vi tyckte att det var så kul. Men när det var slut ville vi minsann inte säga hej då till Nalle Puh, utan vi ville stanna. Så vi var jätteledsna när det var dags att åka hem.

Väl hemma berättade vi för Emmelie om hur roligt det hade varit att träffa Nalle Puh och hans vänner, och hur vi hjälpt till. Också fick vi Nalle Puh-popcorn med, det var smaskens. Åh vilken rolig dag det har varit idag!


Lämna ett svar