Skattjakt hos Adam!

Pappa gick på kalaset med mig. Korv med bröd, glass. Skattjakt i lekparken.

Idag gick pappa och jag på kalas hos Adam. Hemma hos honom lekte jag med hans jättestora Thomas-tågetbana, Elias och några till var också med och lekte med den. Sedan fick vi korv med bröd att äta, och efter det glass. Sedan ropade Adams mamma att de satt en karta utanför på framsidan, så jag och pappa och alla andra gick dit, så följde vi kartor till cykelvägen, genom skogen och till lekparken, och där under rutschkanan stod en stor låda… FULL MED GODISPÅSAR!

Sedan lekte alla barnen och åt godis på lekparken ända tills det var dags att gå hem. Några barn frågade om de fick ta skattkartorna, det ville jag med, men alla hann ta slut så jag fick ingen. Men när vi kom hem så ritade pappa en skattkarta över våran trädgård, det var en jättebra karta som jag ska sova med och ha med till dagis imorgon.

På kvällen så åt vi tacos. Mums!


Lämna ett svar