Sound of children

Jag har snart varit föräldraledig i ett år och åtta månader i sträck. Detta eftersom ledigheterna för Tett och Vila lappade över varandra. Det är ju helt underbart att vara småbarnsförälder på många sätt, men den här texten är inspirerad av de mindre positiva sidorna. Dessa sidor blir kanske än mer påtagliga när man umgås så intensivt med sina barn under så lång tid som den här ledigheten inneburit.

…så som en liten hyllning, dels till Simon & Garfunkels underbara låt Sound of Silence (från vilken melodin är stulen), och dels till småbarnsföräldraskapet (?!) kommer här "Sound of children".

PS. För er som är sugna så kommer Art Garfunkel hit till Västerås för en spelning i höst – tyvärr utan låtskrivarmästaren Paul Simon.

/>

En kommentar till “Sound of children”

  1. Tack…
    …snälla för att du stått ut så länge, och låtit mig åka iväg och vara borta 12 timmar per dag och göra mitt, medan du tagit hand om alla barn och allt här hemma. Ska bli sååå mysigt att få vara hemma och mysa med er alla hela sommaren (och lyssna på the sound of children :o).

Lämna ett svar