Ikea, McDonalds och leksaksaffären

Idag skulle Moltas och Tett gå på dagis igen, så när pappa och jag hade lämnat dem där så gick vi på våran vanliga morgonpromenad i skogen. Sedan tog vi bilen och åkte till IKEA för att handla lite grejer till nya kontoret, som ska bli i en garderob i mammas och pappas sovrum. Det blir jättebra tror jag, Tett kommer bli superglad när det blir klart för då får han ett eget rum i gamla kontoret.

Sedan åkte vi hem och jag fick sova min eftermiddagssömn. När jag vaknat var det dags att hämta storebröderna på dagis. När vi kom hem så gick vi direkt till bilen och körde till McDonalds där vi åt middag, sedan gick vi in på den röda leksaksaffären och där handlade pappa en hemlis till mig, till min födelsedag. Jag är såååå nyfiken.

Och imorgon kommer mamma hem igen efter sin fotoresa med jobbet. Vad jag längtar… och jag vet att Tett, Moltas och pappa också längtar jättemycket.

Lämna ett svar