Parken zoo, igen

Idag har vi varit på Parken zoo igen. Den här gången var det med farmor och farfar. Vi åt lunch först innan vi gick in, på Tuna Park, där alla affärerna är. Där finns det ju roliga åk-helikoptrar och bilar och sånt med, som vi ville åka (och fick åka också efter vi ätit, tur!).

Sen gick vi runt och visade parken för farmor och farfar. Allt från kängrur och apor till vita tigrar och kaniner. Vi har ju varit där så nyss, så vi visste ju var allting var. Farmor och farfar, de hade inte varit där sedan pappa var liten, och det var ju jäääääätte-länge sedan, för han är ju jäääääätte-gammal ju.

Vi träffade Fantomen idag med, och fick glass av farmor och farfar. Och körde bilar och hittade till och med lejon idag, de missade vi förra gången vi var här. De ska vi visa för mormor och morfar när vi tar med dem hit, nästa gång vi ska hit.

På vägen hem somnade vi barn alla gott i bilen, och väl hemma var klockan så mycket att det var dags för middag och sen sovdags. Fast vi fick titta lite på tv innan vi somnade i alla fall, det var tur det.Lämna ett svar