Draculas syster klappar händerna

Idag såg mamma att jag har fått ännu en tand. En till hörntand upptill. Så nu blir jag precis lika snygg som storebror Moltas, när han bara hade framtänder nere och hörntänder uppe, utan framtänder. Dracula-Moltas syster minsann!

Mamma och pappa förvånas för varje dag över hur lika vi är på allt jag och Moltas. Allt från utseende till humör och till och med tänderna nu. Men så är han ju min idol med Moltas. Jag har till och med lärt mig säga hans namn. Ja, nästan i alla fall. Jag ropar ”Mota” allt jag kan när mamma ropar på Moltas.

Jag gillar att härmas överhuvudtaget nu faktiskt, och försöker säga allt som mamma, pappa och brorsorna säger. Till exempel så brukar jag försöka mig på godnatt och sov gott med. Mamma och pappa tycker mest det låter roligt, men jag försöker ju faktiskt. Jag kan säga ”äta” med, och ”titta” och ”dä”.

Och vet ni vad mer? Jag har äntligen lärt mig klappa händer. Mamma frågade mig för några dagar sedan om jag kunde det, och nu har jag övat i smyg i några dagar, så idag visade jag stolt upp för föräldrarna och brorsorna hur duktig jag var! Jag är ju nästan fullärd på allt snart ju…

Idag har vi varit ute och grejat i trädgården. Vi har tömt (och fyllt på) poolen, klippt gräs och fixat lite. Brorsorna hjälpte mamma att tömma poolen, genom att hämta vatten i vattenkannor och hälla i rabatten.

Lämna ett svar