Daniel, Susanne, Sebastian och Tilde kommer och leker

Idag vid lunchtid så kom Daniel och hälsade på oss. Han hade med sig sin nya familj, Susanne, Sebastian och Tilde. Sebastian var ett år äldre än mig bara, vi hade jätteskoj ihop. Tilde var ett år yngre än mig, och två år äldre än Tett, så hon var också med och lekte. Vi badade i poolen som vi och mormor och morfar köpte i leksaksaffären igår sedan, efter att vi ätit köttfärssås och spagetti till lunch, det var brrr-kallt. Vi lekte med krokodilen med som vi fått av Bettan.

Sen åkte vi ner en sväng till Fränsta-festivalen. Där var det tivoli och en massa karuseller vi fick åka och hopptorn och sånt. Åh vad kul vi tyckte att det var. Jag, Sebastian och Tilde åkte ALLA karuseller. Tett åkte bara några barnkaruseller, men vi åkte alla. Roligast var draken, som var en berg- och dalbana. Den åkte vi alldeles själva, utan vuxen. Tufft va?

När vi kom hem, alldeles snurriga nästan efter alla karusellåk, så grillade morfar, så åt vi barn inne och kollade på film sen (Buzz Lightyear), och de vuxna åt middag utomhus. Sen åt vi efterätt två gånger vi barn, det var glass och paj som Bettan gjort, mums!


Lämna ett svar